Reset Crop tool not working correctly

Bug reporting only please

Reset Crop tool not working correctly

Postby jorgemonkey » Fri Dec 06, 2013 9:05 pm

Using Paddy 5.2.30926.2, LR 5.2, and Win 7. I have my keyboard set so hitting "K" goes to the crop tool, and CTRL + K to reset the crop tool. Hitting CTRL + K does nothing unless I already have the crop tool open. In LR 4 it would just reset the crop.
jorgemonkey
 
Posts: 25
Joined: Sun Nov 20, 2011 11:11 am

Re: Reset Crop tool not working correctly

Postby mclaren777 » Sun May 04, 2014 10:29 am

I'm having the same problem. It's a real hassle to open the tool before resetting the changes.
mclaren777
 
Posts: 2
Joined: Sun May 04, 2014 10:28 am

Re: Reset Crop tool not working correctly

Postby stefankeller42 » Sun Jun 08, 2014 4:20 am

this is a LR bug, LR has the same behavior when editing
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop Lightroom 5.4\Resources\your Language\TranslatedStrings.txt
stefankeller42
 
Posts: 26
Joined: Sun May 06, 2012 3:53 am


Return to Paddy Bug reporting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron